Радост Драганова зарязана заради щерката на Кадурин

25.10.2018 17:02 | Видян 6583 пъти

Радост Драганова зарязана заради щерката на Кадурин

Радост Драганова е била зарязана от гаджето си – продуцента и главен редактор на „Фермата“ Ники Николов заради два пъти по-млада и особено красива жена.

Това е 21-годишната Лора Кадурина – дъщеря на актьора Георги Кадурин и съпругата му Мариана Миланова, и първа братовчедка на секссимвола Ники Илиев, писа „Уикенд“.

Аферата на Николов, който е главен редактор на „Фермата“, с младата Лора може би ще нанесе тежък удар върху самочувствието на 43-годишната Радост, която според някои все още минава за секси. Считаната за красавица водеща сигурно е огорчена, че гаджето й я сменя с момиче, което съвсем доскоро е живяло с родителите си.

Едва преди няколко месеца Лора решила да напусне родния дом, за да се нанесе в самостоятелно жилище. За разлика от Драганова, тя била свикнала на бохемски живот, тъй като е израсла сред артисти.

Самата Лора работи като сценарист. Тя е една от най-добрите приятелки на звездата от „Скъпи наследници“ – Даяна Ханджиева.

Ники Николов си паднал по нея като ученик. Двамата са заедно от около месец. Любовната история на Драганова и главния редактор на „Фермата“ пък продължи 7 години, в която двамата гледаха заедно дъщерите си от предни връзки.
е приютява?

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !