Новият мъж до Мария Шарапова

23.10.2018 10:01 | Видян 2027 пъти

Новият мъж до Мария Шарапова

31-годишната тенисистка с руски корени не крие новата си връзка.

Мария Шарапова се раздели с родната ни тенис звезда Григор Димитров преди близо 3 години, а в началото на тази година бе забелязвана в команията на британския бизнесмен и милионер Александър Гилкс.

Двамата дълго криеха връзката си и отричаха, че имат сериозни отношения, но напоследък в профилите си в социалните мрежи показват открито, че са близки.

Руската тенисистка дори бе поканена на ежегодното семейно събиране в родния дом на Александър. Там тя прекара няколко дни със своя любим, като двамата посетиха някои от местата, на които Александър е израснал, като златните ниви на Котсуолдс, известни с производството на джин.

Двойката сподели снимка, на която позират по един и същи начин и дори се закачат в коментарите кой е по-добър фотограф: “Моят е изгряващ източноевропейски талант, но както виждаш това не е постоянното му занимание. Трябва да ми кажеш кой заснема твоите снимки напоследък, очевидно има набито око ;)”, написа Александър.

Самият той сподели още няколко фотоса на Мария докато двамата разглеждат местните галерии и музеи за съвременно изкуство. А най-интересната спирка от пътуването им е арт изложба, където Мария и Александър си извадиха швейцарски паспорти.

Оказва се обаче, че паспортите са фалшиви и представляват символичен протест срещу Brexit.

Александър Гилкс произхожда от британско семейство, а в момента е изключително успял бизнесмен, ръководещ една от най-популярните онлайн английски къщи за аукциони на изкуство.

Миналата година Александър бе удостоен с наградата “Най-креативен предприемач“, а през 2015 и 2016 получава други две почести: той е част от списъка на “100-те най-влиятелни хора в света на изкуството” и “40-те най-важни хора под 40 години“.

С други думи, Шарапова може би е открила идеалния мъж: Александър е успешен, красив и много грижовен. До къде ли ще стигне тяхната приказка?

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !