През септември излиза видеоигра за "Бийтълс"

06.03.2009 17:00 | Видян 2420 пъти

През септември излиза видеоигра за

Феновете на "Бийтълс", които винаги са искали да пеят и танцуват заедно с Джон, Пол, Ринго и Джордж, ще имат тази възможност от 9 септември, когато на пазара ще се появи видеоиграта "The Beatles: Rock Band", предадоха световните информационни агенции.

Видеоиграта е "Бийтълс" версия на популярната игра от серията "Rock Band" на Ем Ти Ви. Създадена е от Appel Corps съвместно с Viacom Inc s MTV Networks и Harmonix.

Софтуерът ще струва 59,99 щатски долара. Феновете могат да похарчат още стотина долара, за да си купят инструменти като на легендарните музиканти. Продуктът ще се появи едновременно в магазини в Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия на 9.09.09. Датата е избрана умишлено, за да подчертае значението на цифрата 9 за групата.

Когато си купят видеоиграта, феновете ще грабнат инструментите и микрофоните и ще могат да пресъздадат невероятния музикален каталог на "Бийтълс", следвайки развитито на групата. Компаниите не съобщават други подробности за играта, например кои песни от репертоара на "Бийтълс" са включени.

Появата на видеоиграта на пазара ще отбележи първия скок на "Бийтълс" в света на дигиталната музика. Песните на "Бийтълс" все още са недостъпни на iTunes на Appel Incs, например, тъй като останалите живи членове на групата и техните представители досега неотклонно бдяха над разпространението на музиката си.

Групата е продала над 600 милиона албума в целия свят. "Abbey Road" бе последният албум, който музикантите записаха заедно, а последният издаден албум "Let it Be" бе записан преди "Abbey Road".

Други велики рокендрол групи като "Аеросмит", "Ролинг стоунс", AC/DC също са лицензирали своя музика за видеоиграта "Rock Band" или за нейния съперник "Guitar Hero". БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !