Кой е най-добрият журналист у нас и как Луна възпя Митко Пайнера

06.03.2009 17:20 | Видян 7139 пъти | Гласували 1

Кой е най-добрият журналист у нас и как Луна възпя Митко Пайнера

В съботният брой на „Градски легенди” на 7 март, гост на Вили Сечкова е спортният журналист Сашо Диков. Интервюто с бившия скиор започна с предупреждение от негова страна. „Да не стане като с Азис!”, каза Диков още в началото на разговора си с Вили. Стремяла ли се е водещата на „Градски легенди” да свали Сашо Диков, какво мисли той за родната журналистика, и смята ли се за велик ще разберат зрителите от предаването в събота.
В интервюто на Тони Стефанов пък на гости е дъщерята на Сашо и Аня Пенчева – Петя Дикова. Пред светския експерт на „Градски легенди” Петя ще разкрие има ли наистина гадже-баскетболист, какви са отношенията й с известните си родители и с какво се занимава в момента.

В неделя (8 март) гост на „Градски легенди” е фолкпевицата Луна. Пред Вили Сечкова тя ще разкаже в какво се корени скандала й с Венета Райкова и защо тя е обидена на водещата. Зрителите на TВ2 ще научат още защо Луна е пропяла попфолк, как е приела първото такова парче в репертоара си и трудно ли е на едно момиче от провинцията да дойде в София.
Гост на Антон Стефанов в деня на жената ще бъде друга звезда във фолка – Рени. Пред него бременната певица ще разкаже за проблемите около задържането на плода, новите си проекти и кога ще си вземе почивка.

С пълна сила продължава конкурсът за папарашки снимки, организиран от светското предаване. До края на март на gradski.legendi@tv2.bg всеки може да изпрати своите снимки, на които е хванал звезда в необичайна ситуация. От екипа на шоуто обещават и награди за най-интересните фотоси.

Сред интересните новини около „Градски легенди” е и инцидентът, създал се с фешън-полицая Денди. На водещия на рубриката „Fashion police” е бил отказан достъп до винена дегустация, заради опасения, че ще арестува зле облечени хора. Въпреки, че екипът е пуснат с уговорката Денди да не закача гостите, фешън полицаят намери начин да направи арести. Как стана това, ще разберете този уикенд в „Градски легенди”!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !