Явор Бахаров неузнаваем в лапите на Рая Пеева

17.10.2018 12:06 | Видян 1997 пъти

Явор Бахаров неузнаваем в лапите на Рая Пеева

Вече две години Явор Бахаров и колежката му Рая Пеева се учат взаимно на любов. Неговите приятели са изненадани от внезапната му промяна в характера. Той захвърлил всичките си пороци и станал по-смирен.

И всичко това заради красивата Рая, която пленила сърцето му още докато бил тийнейджър, но не се осмелявал да я сваля.

Двамата се познавали от квартал Бъкстон, където живеели. Срещата между тях се случила благодарение на кучето на Явор. В един дъждовен ден то изтърчало при Рая, а няколко минути по-късно долетял и собственикът му.

Бахаров веднага хлътнал по красивата непозната. Надявал се пак да я засече, но поради 5-годишната си разлика във възрастта всеки излизал с различна компания, писа Шоу.

Но Явор не спирал да си мечтае за нея. Преди 2-3 години обаче попаднали в обща среда. И решили да пробват да са заедно. Макар да гледали песимистично на съжителството, решили да опитат.

Рая го измъкнала от ергенската му квартира и той дори скъсал приятелствата си с хора, които биха го повлекли надолу. Уплътнява свободното си време с приготвянето на вкусни манджи в кухнята.

Той готви на Рая – нещо, което никога до този момент не е правил за друга. Покрай нея Явор е спрял да псува, започнал е да бъде по-грижовен и е излязъл от хулиганския си образ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !