Тони Стораро мачка мис Силикон

16.10.2018 14:44 | Видян 1885 пъти

Тони Стораро мачка мис Силикон

Тони Стораро бе хванат в опасна близост със силиконова изкусителка. Певецът стана главно действащо лице за рождения ден на плеймейтката Гергана Райчевска.

Носителката на титлата „Мис Силикон” реши да отбележи празника в популярна чалготека и купонът се превърна в римски пир.

В един момент Тони не издържа и прегърна знойната Гергана. Хубавицата пък въобще не си даваше вид, че се дърпа, а двамата се видяха на спокойствие и в стаичка към дискотеката, където традиционно изпълнителите се подготвят, преди да излязат на сцената.

И там певец и моделка не пропуснаха да се нагушкат и да покажат, че са си много близки, пише "България днес".

Изневиделица в партито се включи и Фики Стораро, за който се знае, че съпругата му го държи много изкъсо и не му позволява да флиртува с момичета. Певецът затова и рядко ходи по заведения, но този път не пропусна.

И докато Фики все пак пазеше поведение, то Тони не пропусна да завърти няколко пъти изкусителката. Гери от своя страна се опитваше да се прикрие, но гостите в чалготеката имаха възможност да видят повече от стройните й бедра.

Моделката не крие, че няма задръжки в интимен план, но все пак спазва някакви ограничения. Като да е влюбена и не приема предложения за секс срещу пари.

„Моето сърце е винаги заето. Нямам идеал за перфектен мъж. За мен е важно човек преди всичко да свикне с лудостите ми”, разкрива Райчевска.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !