Лейди Гага: Успехът е голям тест за връзката

16.10.2018 10:20 | Видян 2089 пъти

Лейди Гага: Успехът е голям тест за връзката

Преди десет години, с пускането на първия си албум „The Fame“, Лейди Гага се превърна от певица в нюйоркски клуб в глобално поп явление. Оттогава тя издаде пет студийни албума, един албум със саундтрак и 18 сингли.

Пяла е за Super Bowl, има шест награди „Грами“ и един „Златен глобус“. Печелила е модни награди и си е сътрудничила с известни музиканти като Тони Бенет.

Американската звезда от италиански произход позира за корицата на новия брой на списание Elle, а в интервюто споделя, че не може да пише музика или да влезе в роля пред камерата, без да използва болката, която таи в сърцето си. Лейди Гага казва, че според нея успехът е много добър тест за една връзка не само романтична, но и приятелска, и роднинска.

Певицата, която от известно време се изявява и като успешна актриса, получи много добри отзиви за ролята си във филма-римейк с Брадли Купър „A Star Is Born“, който наскоро излезе по кината (оригиналната лента е с Барбара Стрейзънд и Крис Кристоферсън от 1976 г.).

32-годишната Лейди Гага признава в ноемврийския брой на изданието, че „славата наистина си има цена“.

Стефани Германота, както е истинското ѝ име споделя, че се чувствала несигурна в способностите си на актриса и че все още смята, че има много да учи за актьорската професия. Тя си спомня как в първата сцена на филма Брадли не следвал сценария и тя не знаела какво да прави и започнала да плаче от безсилие.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Elle

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !