Емилия гушна Коко Динев

15.10.2018 11:15 | Видян 3691 пъти

Емилия гушна Коко Динев

Емилия се събра с бившия си съпруг Коко Динев за партито по повод рожден ден №2 на дъщеря си Мира.

Разбитото семейство зарови томахавката след развода миналата пролет и се събра, за да зарадва малката си дъщеря с празник, на който са и двамата родители. Емилия и хазартният бос от ВИС имат и по-голям син – Иван, който също се е забавлявал на партито.

В името на детската усмивка на лицето на Мира певачката остави скандалите зад гърба и прегърна горещо бившия си, научи репортер на Уикенд от участник в радостното събитие. Мълвата носи, че за щурото детско парти Коко Динев се е бръкнал с 5000 лева, които потънали в двуетажна торта, колкото са годините на рожденицата, куп забавления за невръстните гости и литри 20-годишно уиски за родителите им.

Според очевидеца на Уикенд малката е същинско копие на баща си. „Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки. С най-голямата усмивка. Обичам те толкова много, слънчице, и ти желая да бъдеш здрава и много щастлива”, написа Емилия под снимка от купона, която публикува в социалните мрежи. Гордата майка Емилия зарадва единствената си женска рожба с огромна плюшена мечка, доста по-голяма от щастливото хлапе.

До печалния финал на връзката между палавия баровец Коко Динев и 36-годишната красавица от Раднево се стигна след серия негови изневери, които певицата разкри. Развръзката дойде малко след раждането на Мира през октомври 2016-а. Тогава брюнетката реши да сложи точка на отношенията си с разпасания плейбой и напусна семейното огнище.

Официалният развод се случи през пролетта на миналата година и оттогава двамата поеха по свой път, но без да загърбят отговорността по отглеждането на двете си деца, хвалят техни приятели. Малко след като стана свободна жена, Емилия се гаджоса с бизнесмена от ливански произход Жорж Башур.

Двамата вече живеят заедно и кроят планове за деца, категорични са запознати с аферата.

Междувременно Коко Динев го е ударил на разврат. Висаджията пръска луди пари по силиконови любовници и въобще не мисли за сериозна връзка. Аверите на бившия собственик на Локомотив Пловдив, който през 2009-а брои за тима 1 млн. лева, за да го продаде три лета по-късно, забивал златотърсачки, които редовно подменял с нови и все по-палави, завиждат от обкръжението му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Няма коментари към тази новина !