Малката дъщеря на Очите влиза в семейния бизнес

11.10.2018 14:09 | Видян 1745 пъти

Малката дъщеря на Очите влиза в семейния бизнес

Малката дъщеря на Митьо Очите влиза в семейния бизнес. Едва завършила средното си образование, 19-годишната Ивелина Желязкова се сдоби с първата си собствена фирма.

Още през лятото, малко след като отпразнува абитуриентския си бал, Ива става собственик на „Съншайн 0604”. Продавач на компанията е сестра й, а цифрите в името са от рождената дата на Станислава–6 април 1994 година.

Запознати издават, че сделката не е формална. Очите лично настоял малката му дъщеря да трупа опит в управление на семейния бизнес, докато сестра й се занимава с отглеждането на детето си. По-рано през годината тя стана майка и в момента няма време да движи легалните финанси на фамилията.

Фирмата, която Ива наследи, е създадена по времето, когато кака й навърши 19 години. От подземния свят твърдят, че тя е част от мащабен план на Несебърския Ал Капоне за легализиране на натрупаните милиони левове от търговия с дрога.

За да не бие на очи, инвестиционната дейност е поверена на доверени лица на Очите. Някои от които роднини.

Самата фирма също не е със съвсем чиста дейност. През 2016 година властите я проверяват, тъй като такситата, които работят от нейно име са с фалшиви лицензи. Освен това Станислава управляваше и два ресторанта край морето, върху които сега ще се концентрира сестра й, пише "България днес".

В полулегалния бизнес на Очите се е включила и съпругата му Антигона Янулис, която е управител на „Сий сайд инвестмънт” . На нейно име се водят луксозната резиденция в Кошарица, където живее фамилията на подземния бос.

Собственик на фирмата е регистрираната на Сейшелите „Адвансд ентърпрайз”. Както и при всички офшорки, тук също не е посочен истинският собственик.

Интересно обаче е друго–че фирмата управлявана от жена му Антигона не само няма приходи, но и трупа огромни заеми. А през последните години е закупила няколко много апетитни парцела в Несебър и дори няколко апартамента.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !