Сузанита разкара гаджето

10.10.2018 13:43 | Видян 2154 пъти

Сузанита разкара гаджето

Скандалната певица Сузанита би шута на гаджето си, научи България Днес. Щерката на Орхан Мурад разкара половинката си, след като Александър започва да се занимава с други жени.

Щом Сузанита разбира, че любимият ѝ залита по чужди мадами, веднага го зарязва. Това е първият и последен скандал на двойката, която бе разделяна от медиите през няколко седмици. Новината за края на връзката призна самата Сузанита.

"Приятелят ми Александър не успя да издържи и започна да се занимава с евтини блондинки. Всичко се връща", сподели Сузанита.

Макар да не дава вид, eксцентричната изпълнителка е съкрушена от раздялата. Тя дори публично обижда момичето, с което е сменена. Дъщерята на Орхан Мурад показа и среден пръст на екслюбимия, за когото доскоро твърдеше, че иска да се омъжи.

"Новата му к*рва призна, че има връзка с него. И аз ям сандвичи, да ти дам ли трохите?", избухна Сузанита. Щерката на Орхан Мурад и Александър изживяха няколкомесечен любовен романс. За да му се обясни в любов, Сузанита дори си направи татус на ръката с първата буква от името на младежа.

Не съжалявам за нищо в живота си. Искала съм да се татуирам, направила съм го. Не знам дали ще премахна татуса", двоуми се щерката на Орхан Мурад.

Вместо да страда като малко момиче и да плаче за изгубеното време с Александър, 15-годишната певица признава, че се чувства отлично сама. Тя преживява раздялата за няколко минути и бързо разбира, че животът е пред нея.

"Нямам си гадже в момента - искрена е певицата. - На този етап не искам подобни проблеми на главата си. Аз със себе си не мога да се справя. Има по-важни неща от гаджетата. Като например да се стегна и да развия бъдещето си. Искам да оставя спомен зад името ми, да отделям повече време за мен", добави певицата, която разкри, че не гледа ВИП брадър.

Сузанита не мечтае за принца на бял кон, защото знае, че той е само в приказките. Младата певица не търси и богато гадже, което да я глези със скъпи подаръци и почивки в екзотични държави.

"Искам мъж, който само да ме обича", сподели певицата, която отново наблъска джуките си с хиалурон. Най-разстроен от раздялата на Сузанита и Александър е таткото на певицата Орхан Мурад.

Изпълнителят на вечния хит Хиляди слънца харесвал много Сашко, както го нарича самият той. Мурад определя бившия на щерката си като работливо момче, което с честен труд си вади парите. Разбира се, той е съгласен с решението на дъщеря си да му бие шута, щом е изневерил.

"Ако ходи по жени, нормално е да го разкара веднага", призна пред вестника Мурад.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !