Травестит: Камелия ми е двойничка

05.03.2009 16:30 | Видян 42721 пъти | Гласували 12

Травестит: Камелия ми е двойничка

Камелия от години е превърнала в своя запазена марка провокативното поведение, което понякога граничи с кича, а друг път нагазва в най-големите скандали. Шарените дрехи, ярките цветове и голямата й уста привличат доста от хората с различна сексуалност към нея. Ето защо тя се е превърнала в техен кумир в България. СЛАВА се запозна с нейната варненска двойничка – звездата на микс клуб Александър – Камела Паркър. Младежът е едва преминал двайсетте, но по пищност, глас и ексцентрично поведение не се дава на леля си Камелия. И двете са руси, високи, с дълги крака и премрежен поглед. По време на своето шоу в заведението, Мис Травестит 2008 изпълнява актуалните хитове на своя идол Фалшива кожа и Оргазъм. Камела е и единствената в програмата, която пее на живо. За мечтата си да е на сцена, както и за приликата и разликата с Камелия, Мис Паркър проговори пред СЛАВА в късния следобед, малко след като се събуди след нощния труд:

Как искате да Ви познават хората?
Като Мис Травестит 2008, като звезда на шоуто на клуб Александър. На 23 години съм. Завършила съм средно училище с преподаване на класически танци. Това много ми помага в кариерата.

А като двойничка на Камелия?
Камелия е моят идол и не го крия. С най-голямо удоволствие пея нейни песни. В момента наблягам на актуалните й хитове, но често пускам по участия Забранена зона и Целувай ме, например.
Много хора са ми казвали, че приличам и визуално на нея.

Русите жени си приличате наистина. Познаваш ли се с нея?
Благодаря за комплимента. И двете сме руси и високи. Аз я харесвам от самото начало на кариерата й, когато не беше толкова скандална. Иначе сме се запознавали, да. Засичали сме се и на общи ангажименти из страната, но не поддържаме връзка или нещо такова. В шоу програмата в клуба имам цял номер, посветен на Камелия.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

Няма коментари към тази новина !

*}