Кейдж-младши се татуира на български

04.10.2018 10:19 | Видян 1499 пъти

Кейдж-младши се татуира на български

Уестън Кейдж, познат на широката аудитория с няколко ареста и с факта, че е син на холивудския ас Никълъс Кейдж, се хвали с татуировка на български език. Това стана ясно от кадър, споделен от 28-годишния музикант и актьор в социалните мрежи. Снимката е запечатала момент от скорошната сватба на Уестън, а на нея ясно се вижда думата „самбо“, омастилена зад ухото му.

Татусът запечатва както любовта на Кейдж-младши към спорта, така и симпатиите му към България където миналата година той работи заедно със звездния си татко върху полицейския трилър „Код: 211“. Дубльор на Уестън в лентата се оказа петкратният европейски шампион по самбо Иван Илиев.

Двамата са приятели и извън сета на филма, а в знак на добрите им отношения спортистът подари на младия Кейдж своя куртка. „Един от най-умилителните моменти в живота ми. Смисълът на този жест е астрономически, нямам думи да опиша каква чест е за мен да получа такъв подарък”, написа тогава Уестън, който доказа, че не държи куртката със статут на сувенир в гардероба, като именно с нея се яви на шампионата по самбо в рамките на „Мистър Олимпия“ преди дни. Актьорът си тръгна с няколко отличия от Лас Вегас, където се проведе форумът. Сред тях е и сертификат за майсторско ниво в самбото, а Уестън се възползва от повода, за да благодари отново на „добрия си приятел“ Илиев.

Междувременно у нас сега е друга холивудска звезда – Силвестър Сталоун

Официално той започна снимките към „Рамбо 5“ във вторник вечерта, като първите му сцени включваха езда посред нощ в полите на Витоша. Припомняме, че сюжетът се завърта около героя на Слай и опита му да води нормален живот в ранчо в Аризона. Това е и причината един от първите кадри, излезли бекстейдж от продукцията, да представят Сталоун именно в каубойски костюм. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова приятелка го моли за помощ, тъй като нейна близка е изчезнала по време на парти в Мексико.

Рамбо веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Сред спряганите имена за ролята на репортерката е младата актриса Джесика Варгас. Както „Монитор“ пръв писа, камерата за „Рамбо 5“ ще се завърти както в София, така и на Побитите камъни край Варна. Престоят на екипът у нас обаче ще е кратък, като по-голямата част от снимките ще се проведе на Канарските острови. Начело на филма е режисьорът Ейдриън Грюнберг („Как прекарах лятната ваканция“)

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !