Аня и Пипи ще живеят във "ВИП брадър 3"

05.03.2009 11:15 | Видян 18343 пъти | Гласували 3

Аня и Пипи ще живеят във

Прочутата актриса Аня Пенчева влиза във "ВИП брадър 3", при това с дъщеря си Петя Дикова-Пипи, заяви актрисата пред СЛАВА. Вчера следобед двете подписаха договор с продуцентската фирма на Нико Тупарев.

"Този път каузата на шоуто е благотворителна и си заслужава. Мотото е "Имат ли звездите сърца". Ние ще покажем, че имат сърца, и умове, и чувства", каза Аня.

Сега и предстои първото предизвикателство - да се пребори със страховете и съмненията на най-близките си хора към това начинание. Единствено тяхното мнение е важно за нея. От останалите очаква и нападки, и капани, съобщават от в. "Труд". "Звездите са чувствителни и не всеки може да понесе да се докоснат до сърцето му, а камо ли да дълбаят вътре в него. Аз знам, че ще има много кръв и сълзи", готова е за битка Аня.

Пипи се надява представянето и във ВИП-къщата да зависи от нея, а не от монтажистите. "За мен в шоуто ще бъде интересно по две причини. Първо, не съм живяла с мама от 6 години. Любопитно ми е да видя как тя ще се държи с порасналата си дъщеря под един покрив. А и вътре ще бъда с хора, с които е уникален шанс да общувам, камо ли да живея", коментира Петя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !