Бийбър ще става американски гражданин

19.09.2018 11:35 | Видян 1195 пъти

Бийбър ще става американски гражданин

Певецът Джъстин Бийбър е подал документи за американско гражданство. Това едва ли е изненада, тъй като той прекарва по-голямата част от времето си в страната, която го направи богат и известен.

Връзката му с Америка ще стане още по-силна, след като се венчае за годеницата си Хейли Болдуин. Говори се, че двамата може и вече да са се оженили тайно, след като бяха забелязани под ръка в съда в Манхатън, откъдето трябваше да вземат брачното си свидетелство. Джъстин е роден в Онтарио, Канада, но живее в Атланта от 13-годишна възраст. Певецът смята да запази и канадското си гражданство.

Наскоро той си купи имение за 5 млн. долара в родния си град. По всяка вероятност Бийбър няма да има проблем с получаването на американско гражданство. Процедурата е проста и се състои в 5 стъпки:

1. Доказателство, че има разрешение за пребиваване в страната – той има зелена карта.

2. Формално заявление, деклариращо желание за американско гражданство – струва 700 долара и той определено може да си го позволи.

3. Проверка за тъмно минало от ФБР и даване на отпечатъци.

4. Интервю за гражданство, в което Джъстин ще трябва да отговаря на въпроси, свързани с американската история и да докаже, че знае английски.

5. Да се появи на церемония и да се закълне във вярност на президента и страната.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Няма коментари към тази новина !