Playboy с ревю на Sofia Fashion Week

17.09.2018 16:59 | Видян 2072 пъти

Playboy с ревю на Sofia Fashion Week

Джулиана Гани и актуалната носителка на Playmate 2018 Жанета Осипова ще участват в нестандартно афтър парти, което сп. Playboy подготвя като част от Sofia Fashion Week. Сред плеймейтките, който ще се изявят като професионални модели са още тазгодишните победителки в категориите Playstar Дениз Хайрула и Playgirl Несрин Исинова.

Кокетната Михаела, която изгря на страниците на Мъжката Библия в последния брой, също ще е част от атрактивното шоу. Сред секси-моделите ще има и изкусителки от предишните Playmate конкурси. Гостите на спектакъла ще се насладят още на любимките от 2016 година Петя Димитрова и Гергана Стаменова, както и на изкусителките от миналогодишния конкурс - бившата баскетболистка Ива Няголова и русото изкушение Брита Вълдобрева.

Playboy Fashion Night започва точно в 21:30 часа в бутиковия Street Lounge Bar в хотел Маринела, където топ-плеймейтките ще направят нестандартна фешън разходка в модата през различните епохи. Коя ще бъде древногръцка богиня, коя ще се завърне от Бел епок и коя ще ни върне в 60-те години на миналия век – ще разберат само отбраните VIP гости на събитието. Входът е само с покани.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !