Алекс и Дани влизат в ролята на Купидон

15.09.2018 09:13 | Видян 1812 пъти

Алекс и Дани влизат в ролята на Купидон

С много изненади, позитивни емоции и любовни искри на 20 септември стартира третият сезон на романтичното уеб риалити Сладки свалки. Водещи на забавния формат са най-щурото и любимо семейство у нас – Алекс и Дани Петканови. Какви предизвикателства са подготвили за участниците, не пропускайте да гледате във Vbox7.com.

Със своята непринуденост и чувство за хумор, Дани Петканов отново ще предразположи кандидат-партньорите и ще ги подготви за едно приятно изживяване. След като в първия сезон на проекта Сладки свалки Дани си партнира с атрактивната Наталия Кобилкина, в новите епизоди лудият репортер ще застане рамо до рамо със своята красива съпруга Алекс.

Модел, водещ и инфлуенсър с над 230 хиляди последователи в социалните мрежи, харизматичната дама ще поеме нещата в свои ръце и като истински Купидон ще помага на участниците да открият своята сродна душа.

В третия сезон на Сладки свалки двама напълно непознати се впускат във вълнуващото преживяване на първа среща със завързани очи. Нито един от участниците не познава събеседника си и нямат представа какво да очаква.

Първата среща преминава в три етапа – целувка, опознаване и предизвикателни игри.

Изминалите два сезона на Сладки свалки достигнаха над 4 милиона гледания на всички платформи. Кандидатите за участие надвишават 5000 души, но само 44 от тях получиха шанса да се включат в романтичното онлайн приключение. Сватовниците събраха 22 двойки на базата на техните лични интереси (хоби, професия, любима храна).

Може да следите Сладки свалки всеки четвъртък във Vbox7.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !