Карбовски и Златка Димитрова жури на Playmate 2018

07.09.2018 16:22 | Видян 1814 пъти

Карбовски и Златка Димитрова жури на Playmate 2018

Плеймейтки водят финала на конкурса Playmate Of TheYear 2018 в Bedroom Beach този петък, носещ провокативното име Cinderellas’ Night, пише BLife.

На 7-ми септември, сп. Playboy ще обяви носителката на титлата Playmate 2018. Повече от месец единадесетте кандидатки агитират за гласуване и разгръщат масивни лични кампании, за да могат да спечелят гласоподаватели.

След миналогодишния формат, който мнозина нарекоха „еко“ заради участието на естествени претендентки, тази година селекцията на Мъжката Библия отново е основно от естествени красавици, които обаче блеснаха и с интелект, мечти, добро образование и много чужди езици, а гласуването за тях ще приключи в нощта на самия финал.

Единадесетте претендентки за короната на Playmate 2018 усилено се подготвят за голямото шоу Cinderellas’ Night, което ще е кулминацията на лятото в Bedroom Beach. Организаторите са подготвили истински спектакъл водещи, на който ще бъдат известни плеймейтки от предишни издания на конкурса, гост диджей ще е DJ Mascota, а програмата на сцената ще е култовото шоу Avatar.

„Момичетата са изключително стриктни и подхождат много отговорно към подготовката на представянето си.“, издават от сп. Playboy. Вече няколко дни те репетират усилено, за да впечатлят не само гостите на големия финал, но и журито, чиито гласове ще определят победителката.

Организаторите издават, че сред тях ще са журналистът Мартин Карбовски, обявената за Playmate All Stars Златка Димитрова, хореографът на Bedroom Premium Ladies Галина Манова и представителят на Playboy Гърция Христос Христу. Кой обаче ще връчи ръчно изработената корона на победителката – се пази в тайна.

И както обикновено става в приказките, празненствата около „нощта на Пепеляшките“ ще продължат през целия уикенд на грандиозното Closing Season Party в Bedroom Beach, когато на сцената ще излязат над 20 танцьора, за да представят новия спектакъл Indian soul, а зад пулта ще застанат Dimo BG, Vasco C и MC Vera Russo. Ако искате да сте част от най-актуалното лятно събитие побързайте да си направите резервация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !