Милен Цветков без работа и с кофти кредит

31.08.2018 16:50 | Видян 2411 пъти

Милен Цветков без работа и с кофти кредит

Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от Нова ТВ официално обявиха, че свалят предаването му от екран. Новината дошла за водещия като гръм от ясно небе, че ако няма редовна заплата всеки месец, ще закъса с вноските по кредита си, узна HotArena.

Милен имал голямо задължение към родна банка, което изтеглил преди няколко години. Тогава се нуждаел спешно от пари да подсигури обучението на голямата си дъщеря и да си създаде по-добър бит, писа „Ретро“.

Месечната му вноска била четирицифрена сума, която след уволнението Цветков нямало да може да си позволи.

Освен за собствените си разходи, той мислел и за тези на двете си деца. Дъщеря му е вече студентка в чужбина, като разчита за джобни и семестриални такси на татко си, а за малкия си син Боян телевизионерът плащал издръжка, откакто с майката Ивета се разделиха окончателно.

Журналистът имал заделени пари за черни дни, които обаче със сигурност няма да му стигнат и до края на есента. Милен се консултирал с юристи, които видели възможност по договора му, според която да съди бившите си работодатели от Нова.

На Цветков не му се искало да се стига до там, тъй като завинаги ще си затвори вратата към медията. От друга страна ако спечели делото, щял да получи доста тлъста сума, с която да реши проблемите си.

Най-интересното е, че е получил други оферти за работа, които водещият сметнал, че по естество са под нивото му и отказал.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Люк Евънс заряза гаджето си Рафаел

Уелският актьор Люк Евънс се е разделил с партньора си -...

Най-големият дразнител се завърна във...

Една от четирите отпаднали от „Фермата“...

Няма коментари към тази новина !

*}