Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си

30.08.2018 16:47 | Видян 2295 пъти

Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си

Сагата продължава: 46-годишният актьор е изпаднал в толкова тежко състояние, че въобще не е опорствал да влезе в клиника за рехабилитация.

Преди седмица Бен Афлек, в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър, сам реши да постъпи в клиника за лечение на дългогодишната му алкохолна зависимост. Това е поредният път в който актьорът се опитва да се справи с този проблем и то отново с помощта и подкрепата на Дженифър.

Близък на актьора сподели пред People, че Бен е прекарал няколко поредни дни сам в дома си пиейки алкохол. Актьорът е бил в много лоша форма – почти не се е хранил и дори не се е къпал. Явно сам е осъзнал, че има спешна нужда от лечение, тъй като не е било необходимо близките му да го убеждават да постъпи в клиника.

По последни слухове, Бен Афлек е прекарал няколко тежки месеца борейки се със своята зависимост като е посещавал групи за алкохолици и дори е имал съветник. Очевидно в един момент болестта му е взела превес и актьорът е рухнал. Въпреки това, желанието му да се справи с проблема е похвално.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !