Сашка Васева: Няма спасение за очите ми

28.08.2018 13:19 | Видян 854 пъти

Сашка Васева: Няма спасение за очите ми

„Няма лек за очите ми. Опитах всичко — народна медицина, лечение, баяния, всичко. Атрофирал очен нерв не се лекува”. Това сподели певицата Сашка Васева по повод състоянието си.

От миналата година се знае, че изпълнителката има проблеми с очите. Тя самата сподели това във ВИП Брадър, където дори отказваше мисии заради влошеното си здраве. В крайна сметка едва преди месец Сашка съобщи колко е сериозно положението в действителност.

„Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване, трудно ще има спасение за мен. Не мога да легна и да се предам, трябва да съм силна заради децата ми”, споделя изпълнителката, пише България днес.

Васева допълва, че е опитала какво ли не, но има една последна надежда. Певицата не иска да казва нищо, докато не види резултат, но обещава, че ако се оправи ще сподели тайната си, за да могат и всички други в нейното положение да намерят прошка.

Васева призна, че постоянно общува с децата си и се учи да не я приемат като болен човек, а наравно с тях. Тя на няколко пъти изтъкна, че не се чувства инвалид и няма да кандидатства за ТЕЛК.

„Вярвам в Бог и знам, че това е изпитание. Децата ми ми казват, че искат да съм силна, да се покажа като борбеното момиче, което те знаят. Не искам хората да ме съжаляват. Точно в тези моменти имам нужда от тяхната подкрепа.

Когато си на върха имаш нужда от усамотение, но когато си на дъното, сърцето ти изпитва нужда да получава любов. Не искам да прося любов от хората, а да я получавам даром. Моите приятели са моите фенове и точно сега е моментът да разчитам на тях”, каза преди време Васева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пълен провал на Нора Недкова като...

Изкусителната блондинката дебютира в журналистиката, като...

Гани: Не мисля за второ дете, едва се...

Джулиана Гани е една от най-популярните светски личности...

Няма коментари към тази новина !

*}