Опитаха се да оберат дома на Деми Ловато

27.08.2018 16:04 | Видян 1707 пъти

Опитаха се да оберат дома на Деми Ловато

Полицията в Лос Анджелис обяви, че е предотвратила опит за обир на дома на бившата старлетка на Дисни Деми Ловато докато тя е във възстановителен център.

Според източници на TMZ униформените попаднали на доказателства за готвената кражба при извършването на арести в близост до оценената на 8,3 милиона долара къща на певицата. Хората, които стояли зад престъпния план, са вече арестувани, потвърждават органите на реда.

Припомняме, че Ловато влезе доброволно в рехабилитационен център около две седмици, след като бе приета по спешност в болница заради свръхдоза с хероин. Мнозина от феновете ѝ побързаха да обвинят една от танцьорките на изпълнителката на Skyscraper.

Причината – според слухове 28-годишната Дани Витале е снабдила бившата старлетка на Дисни с наркотика, пише Монитор. По-късно спекулациите бяха опровергани, като TMZ посочи, че дилърът на певицата се казва Брандън Джонсън.

По думите на мъжа, разпитан от изданието, Ловато се свързала с него няколко часа преди да колабира. Когато двамата се разделили, тя се чувствала добре, твърди Джонсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !