Черната пантера не иска Оскар-а за популярен филм

26.08.2018 09:01 | Видян 841 пъти

Черната пантера не иска Оскар-а за популярен филм

Продуцентският гигант „Дисни“ нае специалист по маркетингови стратегии за наградите „Оскар“ за първото си заглавие с реален шанс за номинация в най-важната категория на Американската филмова академия - „Черната пантера“.

Това обявиха от компанията, коментирайки че тази година дават началото на първата си мащабна кампания за заветните статуетки. Лентата, която спечели сърцата на киноманите с чернокож супергерой, противно на очакванията няма да се бори за приз в нововъведената категория за популярно заглавие, а ще вложи всички усилия за триумф в „най-добър филм“.

„Смятам, че от Академията ще направят всичко възможно да не дадат статуетката в новата категория на „Черната пантера“, коментира независим консултант на тема оскари по повод полемиката, свързана с „популярното“ отличие. Припомняме, че . мнозина в средите заподозряха, че измененията в Академията се дължат на натиска на ABC, която е милиони, за да излъчва раздаването на отличията до 2028 г. Телевизията пък е собственост на „Дисни“, които притежават и Marvel, в чийто продуцентския каталог попада именно „Черната пантера“.

91-ите награди „Оскар“ ще бъдат раздадени на 24 февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !