Колеги и приятели се простиха с Ивайло Крайчовски

23.08.2018 11:53 | Видян 1152 пъти

Колеги и приятели се простиха с Ивайло Крайчовски

Десетки приятели, колеги от рок и естрадната сцена и дори политици, изпратиха в последния му път басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, който почина внезапно на 57-годишна възраст.

На опелото в църквата „Св. Седмочисленици“ в София, с цвете в ръка и наведена глава пристигнаха Йорданка Христова и Богдана Карадочева, басистът на „Тангра“ Косьо Марков, колегата му на дебелите струни и шеф на „София Мюзик Ентърпрайсиз“ Димитър Ковачев – Фънки, актьорът Славчо Пеев, текстописецът Александър Петров.

Сред опечалените беше забелязан и президентът Петър Стоянов, който е известен с афинитета си към рок музиката. Бившата съпруга на Крайчовски – Галя прие съболезнованията. Тя не веднъж е подчертавала, че въпреки раздялата двамата остават близки приятели. В деня на кончината на големия музикант тя написа във Фейсбук: „Обичам те, Иво! Винаги ще бъдеш в сърцето ми!“

Клавиристът на ФСБ Константин Цеков, беше единственият член на групата, който дойде да уважи погребението на колегата си. От Балкантон донесоха венец с цветя в памет на дългогодишния си сътрудник.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !