Синът на Мел Гибсън бори талибани в България

21.08.2018 16:43 | Видян 2180 пъти

Синът на Мел Гибсън бори талибани в България

Със задачата да пребори талибани на българска територия ще се нагърби синът на холивудския ас Мел Гибсън – Майло. 28-годишният актьор ще се присъедини към каста на филма The Outpost: An Untold Story of American Valor (б. а. - "Базата: Неразказана история за американска доблест"), а клапата ще щракне в студиата на „Ню Бояна“.

В лентата Гибсън-младши ще си партнира със звездата от „Карибски пирати“ Орландо Блум и сина на кинолегендата Клинт Истууд – Скот. На режисьорския стол за The Outpost сяда Род Лури. Сюжетът ще се завърти около 53 американски войници, били се с 400 талибани, нападнали базата им в Афганистан през октомври 2009 година. Сред тези, които загиват в битката, е и героят на Майло Гибсън – капитан Робърт Илескас.

Филмът е базиран на едноименния бестселър на журналиста Джейк Тапър.

Майло дебютира в киното като Лъки Форд в продукцията „Възражение по съвест“, режисирана от знаменития му баща. След това се снима в Brother's Keeper и във „Всички мъже на дявола“, където с участие се разписва и Явор Бахаров.

Междувременно феновете се надяват в България да пристигне и половинката на Орландо Блум – певицата Кейти Пери, която по традиция посещава любимия си на различни кътчета в света. 33-годишната красавица вече изненада актьора няколко пъти в Лондон, Рим, Прага, Токио и на Малдивите.

Поп звездата вече има допир с България.

Миналата година тя заложи на тоалет на наши дизайнери, работещи във Франция, за видеото към песента Chained Тo Тhe Rhythm. Облеклото й се състои от бяла рокля с плисе и специално излято по нейна мярка бюстие. Зад него стои екипът на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от модна къща On Aura Tout Vu, а техни дрехи са носили още Мадона, Бионсе, Лейди Гага, Кайли Миноуг и други.

Припомняме, че Пери и Блум рестартираха любовните си отношения официално през май. Двамата се събират на приливи и отливи, а искрата между тях пламна на афтърпартито след церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“ през 2016 г. Рекордът им без бурен скандал засега е 10 месеца.

Източник: Monitor

Снимка: Bestimage

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !