Танцът на Путин с булката

20.08.2018 09:03 | Видян 2429 пъти

Танцът на Путин с булката

Руският президент Владимир Путин пристигна със самолет в австрийския град Грац и от летището се отправи с хеликоптер към община Гимлиц, където ще бъде гост на сватбата на австрийската външна министърка Карин Кнайсъл и бизнесмена Волфганг Майлингер, предаде австрийския новинарски сайт ОЕ24, цитиран от БТА.

Сред гостите на сватбата са австрийския канцлер консерватор Себастиан Курц и крайнодесния вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. Австрийската партия на свободата на Щрахе е в близки отношения с руската пропрезидентска партия "Единна Русия". Изненадващата визита на Путин в страната възмути опозиционните партии в Австрия, които споменаха руската намеса в украинския конфликт.

След малко по-малко от час и двадесет минути държавният глава на Руската федерация Владимир Путин напусна сватбеното тържество. На него Путин бе придружаван от бившия руски посланик във Виена - Марго Клестил-Льофер.

Путин отлетя за Берлин за преговори с германската канцлерка Ангела Меркел. Те ще се състоят в нейната резиденция край столицата. И двете страни искат да постигнат напредък с газопровода "Северен поток-2", който е критикуван остро от американския президент Доналд Тръмп.

Видо на танца можете да видите ТУК! !
Източник: clubz.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !