Елена Паришева отряза гаджето

28.02.2009 09:00 | Видян 19452 пъти | Гласували 3

Елена Паришева отряза гаджето

Фолкпевицата Елена Паришева беше набедена, че е изневерявала системно на гаджето си, композитора Велислав Драганински. Слухът бе пуснат през изминалата седмица, но още от есента циркулира из фолк средите. Според мълвата тя го била заменила с по-състоятелни господа, вследствие на което той напуснал общия им апартамент, възмутен от забежките й. Мнозина дори предричат крах на кариерата й след раздяла с музиканта.
СЛАВА се свърза ексклузивно с певицата. Тя беше любезна да обясни, че с приятеля й наистина са се разделили, но само пробно.

„Нормално е, когато двамата души живеят и работят заедно толкова много години, да се получи изчерпване. С Велислав си дадохме почивка. Още не знаем какво ще стане занапред. И двамата не можем да сложим точка от веднъж. Разкостихте ме всички с въпроси за него, особено Азис в предаването си. Не знам дали сега е моментът на нашата окончателна раздяла, но мисля, че скоро ще разбера.“, коментира Елена.

Тя обаче отрича да е имало изневери. Паришева е категорична, че личните отношения няма да навредят на професионалните. С Драганински продължават да работят заедно. Даже са готови с новата й песен Не на мене тия, която е гръцки кавър. Единствените конфликти, които са имали, са били само на тема музика. Елена казва, че отвсякъде са ги нападали с интриги. Първосигнално колегите им реагирали негативно на това, че са двойка. Тя обаче като музикант никога не е държала сметка на гаджето си за работата му с други певици. По отношение на връзката „певица-композитор” Паришева даде за пример Глория и Илия Загоров, които се разделиха, въпреки че имат и дете.

Елена и Велислав са заедно близо пет години. Запознават се, когато тя работи в Планета Пайнер клуб в София. Дълго време се крият, докато миналото лято певицата не призна в интервю за СЛАВА, че е интимна с композитора си. Изпълнителката на Първата, последната (Русата и черната) тенденциозно се свързвала и с други автори на музика и аранжименти, за да не подклажда злобата на колегите си, разказват нейни приближени. Да дели креват с човек от изкуството показва, че Паришева не влиза в клишето на чалга певиците, които гонят кариера, с помощта на бизнесмени с големи възможности. Или поне, докато не изгря и нейната звезда. Как стана това? Благодарение на Драганински, който прави няколко много силни хита за своята възлюбена. Това я изстрелва с едни гърди пред конкурентките й, влезли в бранша по същото време като нея. Елена дори участва в миналогодишното лятно турне на фирмата, редом до големите Преслава, Камелия и Галена. След националната обиколка, през есента, започна да се говори, че отношенията й с Велислав куцат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !