EXPOSE MODELS с календар на Отражението

27.02.2009 13:00 | Видян 4033 пъти | Гласували 1

EXPOSE MODELS с календар на Отражението

С бляскаво парти на 12 март  ще отбележи представянето на своя нов проект  - уникален календар с монохромна фотография, агенция Expose Models. Домакин на светското събитие ще бъде хотел Dedeman Princess Sofia. Участниците в заснемането на календара ще пристигнат с лимузини и ще бъдат посрещнати на червен килим пред входа на хотела.

Календарът носи името Reflections, чийто превод може да се интерпретира по два начина - “отражение” и “размисъл”. В композицията на всяка страница е вплетено различно по форма, големина и символика огледало, с различни отражения в него, а на гърба й има кадри от мейкинга. Премерената еротика е подчертана в отразените мъжки тела и образи.

Основните модели в кадрите  са стилно облечени, с нежно и женствено излъчване. В ролята на изпълнител на смелото начинание е фогографско студио “Creative Hall” в лицето на фотографа Ивайло Станев и неговия екип.

В луксозния календар „Reflections” на  Expose Models участват Аксиния, Атанас Месечков, Юлия Юревич и Гери Дончева - модели на агенцията. Интересно е, че в заснемането на календара участва и Тод Дженсън – холивудски актьор, който живее и работи в България. Тод има участие в над 50 амeрикански продукции, между които “The Code”, “The Gift”, “Opеration Delta Force”. Бил е водещ във VH1 и Е! ENTERTAINMENT T.V.

Премиерата на „Reflections”  ще бъде отбелязана и с модно ревю на нестандартна сцена, с постоянна жива музика, изпълнявана от Аксиния и група Expose, живи инсталации  с фотосесии, включващи елементи и модели от календара, както и изобразяване на снимките на видео екрани. Тоалетите са на перспективния, млад дизайнер Евгени Петков. Всяка рокля е уникална и освен за калeндарът „REFLECTIONS”, няма да бъде използвана за друго печатно издание на българския пазар.

Екслузивното модно представление ще бъде режисирaно от Леонардо Палумбо и Матео Скандола (MTV Italia), които са поканени специално за събитието от Expose Models. Организацията на събитието е поверена рекламна агенция A TEAM.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

22 мин. овации за филм на Дел Торо в...

Спомняйки си първия път, когато един от неговите филми...

Отвори врати книжарница Greenwich Junior

Културно средища за малките читатели и техните родители...

Няма коментари към тази новина !