Бизнесдама захапа Нора Недкова: Тази е дъното, налази гаджето ми в клозета

08.08.2018 13:35 | Видян 2364 пъти

Бизнесдама захапа Нора Недкова: Тази е дъното, налази гаджето ми в клозета

"Това да влезеш в тоалетната, докато приятелят ми пикае, за да те забележи и да ти обърне внимание, да почнеш да го питаш за мен, при положение че до преди малко сме били с теб двете, е по-смешно дори от това да спиш с китаец. Смятах, че си наивно момиче с разведени родители, което подкрепях, дори психолог ти намерих, за да решиш психичните си проблеми, а ти се оказа дъното!"

С тези думи бизнес дамата Аниела Милушева започна войната с Мис Плеймейт Нора Недкова, с която до скоро бяха приятелки. Предателството на миската всъщност е в основата на скандала между двете.

"Мога много неща да кажа и чатове с хора да пусна, но не искам да ги замесвам. Но това момиче, което плати за титлата си, за да вдигне тарифата си сред мъжете, защото е платена девойка, има психични проблеми. Не случайно никой от родителите ѝ не иска да я вижда", обясни ни Аниела Милушева.

Според нея Нора цял живот е мечтала да бъде сваляна от известни и богати мъже и не случайно се насочила към нейния приятел. "Та тя не е имала нито едно гадже досега. Всички, с които е спала, са били за една нощ и платено. Върхът беше предателството ѝ. Затова реших и аз да пусна наш общ чат, на който ме пита как се прави секс с китаец. Не е нормално това, а аз исках да ѝ помогна", обясни още Милушева.

От своя страна Недкова сподели: "Не съм Дева Мария, но не съм и курва. Предавам на всички поздрави от морето", лаконична бе плеймейтката. Аниела и Нора са приятелки от година. Милушева е бизнес дама и има магазини за спортни стоки. От години тя работи с волейболната звезда Любо Ганев. Дъщеря е на бившия шеф на Кремиковци и приближен до Мултигруп, пише Blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !