Свен Ват учи български език

26.02.2009 17:00 | Видян 2097 пъти

Свен Ват учи български език

В телефонен разговор с ди джей Смърф, легендата на електронната музика и гост на партито на Метрополис на 6-ти март - Свен Вaт,  споделил, че е срамота да обича толкова българската публика и да не може да каже дори само няколко неща на български.

За да поправи тази своя грешка, той си е намерил немско-български разговорник и има сериозното желание да каже няколко думи на родния ни език следващия петък в столичната зала "Универсиада".

Междувременно от лагера на Метрополис излязоха някои подробности за украсата на залата. Диско топка с диаметър близо 2 метра, светещ дансинг за танцьорките и повече от 40 осветителни тела, които съчетават технологията на третото хилядолетие с  настроението на седемдесетте години на миналото, ще изстрелят клабърите "назад в бъдещето" по думите на ди джей Стивън.

Метрополис обещават да наградят с покани за рождения си ден през месец май петима от гостите си, които успеят да уловят най-точно духа на епохата на диското.

"Наясно сме, че повечето от нашите гости дори не са били родени по онова време и именно заради това решихме да поощрим петимата, които са се постарали да бръкнат тук там и да понаучат нещо за настроението и модата мF3", обобщи Ясен Петров.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !