Миро кръсти дъщерята на Фицата

01.08.2018 13:04 | Видян 2335 пъти

Миро кръсти дъщерята на Фицата

Миро стана кръстник на порасналото момиченце на актьора Филип Аврамов и певицата Севинч Ибрахим. Чаровната Ана навърши годинка и прие Светото кръщение, обкръжена от най-близките си.

„Благодаря на Бог за прекрасното си семейство, което винаги ми е оказвало подкрепа и ме дарява с любов! Благодаря ви, че бяхме заедно в един от най-светлите празници в живота на всеки човек... Кръщението на малкото ни момиче Ана! Благодарна и безкрайно признателна съм и на страхотния ни Кръстник Миро, който прие радостта и отговорността да представи Ана пред Бог! Обичам ви, бъдете благословени!“

Това написа Севинч Ибрахим във Facebook, където публикува снимки от тържествения момент. Именно вълнуващите ѝ думи дават израз на съкровените емоции, които се таят в душата ѝ на майка.

Dnes.bg припомня, че за Филип Аврамов Ана е втора дъщеря. Той е татко и на Рая, която е плод от брака му с актрисата Милена Аврамова. През пролетта на миналата година актьорът за първи път публично призна, че напуска съпругата си и че чака дете от друга жена.

Севинч Ибрахим нашумя с изявите си в тв форматите Пей с мен (2008 г.) и Гласът на България (2012 г.), където беше част от отбора на Миро. Макар че не стигна до края на шоуто, певицата продължи изявите си заедно със своя ментор.

А съвместната им работа явно е прераснала в дълготрайно и искрено приятелство. Севинч е и племенница на Ерол от Уикеда. Тя съвместява музикантските си изяви с медицински – работи и в Пирогов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !