Джулиана Гани показа новия си

31.07.2018 15:05 | Видян 3672 пъти

Джулиана Гани показа новия си

Джулиана Гани хвърли светската бомба на годината само преди ден. Тя се развежда със съпруга си Станимир Ташев, с когото имат брак от по-малко от година.

Днес обаче Малката Джулка шокира като показа новия си приятел, видя БЛИЦ. Досега тя само загатваше кой е мачото, откраднал сърцето ѝ. Гани бе публикувала няколко снимки, на които се показваше само как държи мъжка ръка.

Сега любимката от последния сезон на ВИП Брадър и носителка на титлата Мис Силикон показа и кой е собственикът на крайника. Оказва се, че новата любов на Гани се казва Илиян Найденов. Той е фитнес инструктор, който наскоро е издал и книга.

В серия публикации силиконката загря феновете си, като първо сподели снимка, на въпросния Илиян, където е с още няколко дами, след това тя публикува късметче с "нов приятел", а накрая и сподели фотос, където е с новата си изгора.

"За всички злобни коментари по наш адрес! Ликувайте", написа Гани и публикува снимка с любимия си. На стената на Малката Джулка се появи и чат с нейна фенка, която обяснява на силиконката защо я харесва и ѝ пожелава щастие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !