Бащата на Йоана Буковска залюби 19 години по-младо гадже

27.07.2018 16:13 | Видян 2461 пъти

Бащата на Йоана Буковска залюби 19 години по-младо гадже

Бащата на актрисата Йоана Буковска близо година вече се носи на крилете на любовта. Христо Буковски се залюбил с 19 години по-младата от него Веселина.

52-годишната дама работи като директор на историческия музей в Перущица и впечатлила писателя с опита и знанията си в областта на историята, която присъства в голяма част от творчеството му като тема.

71-годишния интелектуалец изживява втора младост с новата си приятелка. Двамата често обикалят страната в разглеждане на различни забележителности и исторически паметници.

За първи път след смъртта на съпругата си Велина, Христо Буковски изглежда щастлив. Дамата до него също изживява втора младост, тъй като има голям син, който отдавна е поел по пътя си, пише „Ретро”.

Двойката получила благословия от децата си, макар че Йоана по-трудно приема новата връзка на баща си. Тя още не може да преживее загубата на майка си, която издъхна през 2010 година от рак. Тя бе погребана в родния си град–Габрово, като последната й воля била да бъде кремирана, а прахът й заровен край река Янтра.

Покрай ролята си на онкоболната Виолета в "Откраднат живот", Йоана Буковска признава, че отново е преживяла старите кошмари. Но този път е успяла да ги превъзмогне.

Тя се грижи сама за майка си, след като Велина се разболява. Актрисата си спомня, че майка й тежала едва 35 килограма накрая и била напълно безпомощна.

Въпреки това звездата не искала да ползва услугите на гледачки и сестри.

Времето, което двете прекарали заедно й дало възможност да се помири с майка си. Снажната журналистка с години не й говореше заради връзката й с покойния Чочо Попйорданов.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !