Ето го новият на Глория

26.07.2018 12:43 | Видян 2445 пъти

Ето го новият на Глория

Уникална снимка за секунди пусна в инстаграма си кралицата на попфолка Глория.

С нов мъж до нея, на яхта, с разсъблечени тела двамата вият танци в захлас. Фотосът бе само за секунда в интернет и веднага бе свален, а коментарът на най-близкото обкръжение на певицата гласеше: "Това е "еб...ът" на Глория. Много е як, и двамата много си допадат. Но той не ѝ е гадже, а само играчка".

Няма лошо певицата да има мъж за всеки случай, защото от години е разведена. "Вярвам в голямата любов. Преживяла съм я три пъти, била съм влюбена и съм обичала - стига толкова съм си раздавала душата", категорична е "ледената кралица на фолка".

Според нея всичките ѝ връзки са били страстни, защото и тя е всеотдайна и обсебваща. "На мен в любовта ми пречи разумът, това, че не съм първична, или дори че не мога да бъда лигла, за да съм в краката на някой мъж", споделя Гло.

Напук на имиджа ѝ на мъжемелачка тя признава, че е много любвеобилна и е готова на много неща за любимия човек, пише България днес. Мъжете обаче все се притеснявали от нея. "Казват ми, че ги "забивам", потискам, но това си е за тяхна сметка. Искам мъжът до мен да ме превъзхожда във всяко едно отношение. Сигурно сме се срещали някъде, но изглежда сме се поразминали", прави си горчива равносметка изпълнителката.

"Аз съм човек за семейство и, да, до мен има мъж, но не искам още да разкривам кой е той", деликатна е Глория.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !