Мама Миа 2 не успя да стъпи на върха на БГ боксофиса

26.07.2018 09:31 | Видян 1140 пъти

Мама Миа 2 не успя да стъпи на върха на БГ боксофиса

Дългоочакваното продължение на мюзикъла от 2008 г. Мама миа - Отново заедно не успя да се нареди на първо място в класацията за най-гледаните филми у нас през отминалия уикенд.

Втората част от поредицата, в която с участие се разписват Аманда Сейфрид, Шер, Лили Джеймс, Анди Гарсия, Колин Фърт, Пиърс Броснан и Мерил Стрийп, събра близо 13 000 зрители пред големия екран, като генерира печалби в размер на 136 837 лв. от продажба на билети.

На първо място - с едно по-напред от Мама миа: Отново заедно, е анимацията Хотел Трансилвания: Чудовищна ваканция. Това е третата рисувана лента, фокусираща се върху семейството на най-древния вампир Дракула.

За двете си седмици в киносалоните филмът е привлякъл интереса на над 62 хиляди души, като приходите от пропуски за прожекциите възлизат на близо 558 000 лв.

Бронзът отива за Небостъргачът с участието на Дуейн Джонсън-Скалата. Опитът за съвременна версия на Умирай трудно направи премиерата си по българските екрани на 13 юли. Оттогава заглавието е гледано от близо 30 000 любители на екшъна и е събрало приходи в размер на 321 833 лв.

Топ 5 в списъка се допълва още от Ант-мен и Осата и Феноменалните 2.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !