Митака продаде джипа на Златко Баретата

25.07.2018 12:22 | Видян 2455 пъти

Митака продаде джипа на Златко Баретата

Митака от сериала „София ден и нощ“ е продал джипа, който купи от сочения за наркобос Златко Баретата преди година.

29-годишният Кристиян Кирилов се похвали миналия февруари, че бръмчи с хамъра на ъндърграунд героя, но към днешна дата вече не е собственик на легендарното возило. Причината да се раздели с мощния американски звяр е, че му е дошло до гуша да го спират за проверки всеки ден. Колата е известна на част от катаджиите, които щом я видели, веднага я спирал, особено ако нямат дребни за кафе, независимо кой я кара. Щом стана негово притежание Митака написа на капака й „Крис“. Още първия месец, след като покара той се оплака, че му излиза твърде солено, тъй като гълтал над 35 на градско и 30 л бензин извън града. Така че продажбата не е изненада, пише „Телеграф“.

Кирилов обаче не е останал без возило и вече се е сдобил с още по-ново. Към парите от продажбата на Хамъра е добавил още от спестените хонорари от сериала на Нова и си е взел BMW X6. Преди няколко дни обаче са се опитали да му го откраднат на морето, съобщи светското предаване на ПИК ТВ „Жълтите новини“.

Преди няколко дни мускулестият актьор пътувал до Лозенец за кратка почивка. В момента сериалът е във ваканция, затова и Кристиан решил да разпусне из родното Сен Тропе. Митака и компанията му резервирали маса в един от местните ресторанти, близо до който той паркирал и баровския джип. Докато нищо неподозиращият Крис блажено дегустирал от ястията на заведението, крадците атакували автомобила му. Апашите или са били аматьори, или нещо или някой ги е сплашил, тъй като не успели да отключат немското возило. Но пък сътворили доста поразии върху шофьорската врата и ключалката на джипа.

източник: hotArena





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !