Чочо Попйорданов: От секссимвол към помъдрял, влюбен и спокоен мъж

25.02.2009 16:00 | Видян 7336 пъти | Гласували 1

Чочо Попйорданов: От секссимвол към помъдрял, влюбен и спокоен мъж

Един от най-талантливите български актьори - Чочо Попйорданов - ще гостува в токшоуто "Търси се..." тази събота, 28 февруари, от 11.00 часа по bTV. Как му се отразява преходът от образа на секссимвол в театъра към образа на помъдрял, влюбен и спокоен мъж - това ще покажат водещите Меги и Нели.

За първи път в "Търси се..." зрителите ще видят интервю с приятелката на Чочо - Даниела, която много емоционално ще сподели какво е за нея актьорът. Двамата се срещат като ученици, когато седели на един чин и още тогава пламнала любовта между тях.

Години по-късно те се откриват за втори път и от доста време вече живеят заедно. Даниела ще сподели, че въпреки отсъствието й от България, никога не е спирала да мисли за Чочо и винаги го е обичала. "Ако не беше Даниела, аз досега щях да съм умрял", споделя Чочо. Защо - зрителите ще разберат от предаването.

Последната изненада за госта ще бъде неговият кумир в киното и театъра - актьорът Иван Иванов, когото Чочо нарича "българския Марлон Брандо". Какви преживявания ги свързват и какъв е Чочо през негови очи - всичко това тази събота в "Търси се...".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !