Шер пуска албум с кавъри на ABBA

19.07.2018 09:18 | Видян 1503 пъти

 Шер пуска албум с кавъри на ABBA

Шер обяви, че ще издаде цял албум с кавъри на песните на ABBA. Ролята й в премиерното продължение на филма „Мама миа!“ - „Отново заедно“, е основният вдъхновител за новото начинание на ветеранката, която играе Руби, майката на Дона (в ролята Мерил Стрип) във втората част на лентата.

„След като изпях „Фернандо“ във филма реших, че ще е много забавно да направя цял албум. Няма да има нищо общо с това, което си представяте като чуете името на ABBA, защото съм подходила по тотално различен начин“,

споделя Шер. Но запазва всички детайли около проекта в тайна, включително кога планира да го пусне на пазара.

Докато албумът на Шер се появи на рафтовете, феновете на ABBA има с какво да запълнят дискографията си. Вече е в продажба саундтрака на „Мама Миа! Отново заедно, който е озаглавен "Mamma Mia! Here we go Again" и може да бъде открит и у нас във вариант на CD или двоен винил. Включва 18 песни, апървите два сингъла са "When I Kissed The Teacher" и "Fernando". Гаранция за автентична ABBA е музикалния продуцент на проекта - самият Бени Андершон.

Саундтракът към първия филм „Mamma Mia!“, който излезе преди десетилетие, направи истински фурор с над 1,5 млн. продадени копия само във Великобритания и 7,7 млн. в световен мащаб. В допълнение - албумът е стриймван над 406 млн. пъти в дигиталните платформи. Покрай него значително се увеличиха и продажбите на автентичните албуми на супер групата, като колекцията "ABBA Gold" се изкачи до първото място в класациите за албуми 16 години след премиерата си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !