Мартина Огнянова: Не ми пука за Слави!

13.07.2018 18:00 | Видян 3581 пъти

Мартина Огнянова: Не ми пука за Слави!

„Не ми пука за Слави Трифонов! В смисъл желая му всичко най-добро, но не съм свързана с него от много време. Нито с него, нито с нещата, които правят в предаването. Останаха ми добрите приятели и контактите в него”, коментира Мартина Огнянова.

Бившата танцьорка, която бе последната голяма любов на Дългия е щастлива с новия си мъж и децата им. Двамата с любимия й Коко имат козметична фирма и се радват на прекрасно семейство.

Тази година компанията й зае първо място като продукт на пазара, а Мартина отпразнува победата заедно с приятелите си.

„Радвам се на успехите си в бизнеса и вече не съм нито танцьорка, нито масажист”, споделя още Огнянова. Тя завърши кинезитерапия в НСА и известно време работила по специалността си.

Колкото до „Шоуто на Слави”, красавицата е категорична, че понякога й липсват емоциите от концертите, но като цяло животът й сега е доста по-смислен отпреди.

„Децата са най-важното за мен в момента. Имах нужда от промяната и много рядко посещавам столицата. А шоуто на Слави гледам само когато няма какво друго да правя”, споделя красивата Мартина.

Тя и Слави бяха принудени да разкрият чувствата си, след като бяха заснети от „България днес”.

По времето, когато двамата ходят обаче, Мартина е гадже на Борис Солтарийски от „Ку-ку бенд”. Тя къса с него, избирайки Слави, но въпреки голямата любов, връзката им се разпада.

Днес обаче Мартина е щастлива, че най-сетне е намерила истинска любов и пожелава и на Трифонов да му се случи същото чудо.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !