Шофьорът на Тръмп от 25 г. го съди за неизплатен извънреден труд

10.07.2018 11:28 | Видян 880 пъти

Шофьорът на Тръмп от 25 г. го съди за неизплатен извънреден труд

Личният шофьор на Доналд Тръмп от 25 години твърди, че милиардерът не му е изплатил извънредния труд и е повишил заплатата му само два пъти за 15 години, като второто увеличение, е било за сметка на здравната му застраховка.

Ноел Кинтрон, регистриран в публичните регистри като републиканец, съди организацията Тръмп за около 3300 часа извънреден труд, които според него е направил през последните 6 години. Не му е позволено да подава жалба за часовете преди това заради законовия срок.

В оплакването се посочва, че Тръмп и бизнесът му "експлоатират шофьора, без дори минимално чувство на благодарност". Обезщетението, за което претендира Кинтрон е в размер на 200 000 долара.

Миналата година един от луксозните голф курорти на Тръмп във Флорида бе осъден от Апелативния съд да плати повече от 32 000 долара на компания за доставки, която твърди, че не й е платено за боя, която е била използвана за освежаването на имота.

"На г-н Кинтрон винаги му е плащано щедро и в съответствие със закона", заяви говорителката на организацията Тръмп Аманда Милър в изявление. "След като излязат фактите, очакваме да бъдат напълно уважени в съда."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !