Д-р Енчев броил 14 бона за идеалния № 906090

05.07.2018 12:00 | Видян 1865 пъти

Д-р Енчев броил 14 бона за идеалния № 906090

Най-известният пластичен хирург у нас д-р Ангел Енчев е броил 14 000 лв. за щастливите номера на двата супер-луксозни мерцедеса, които кара заедно със съпругата си.

Това разказаха пред Телеграф негови близки, пред които майсторът на поръчковия S клас купе AMG, който кара хирургът, а СВ 906090 е изписано на регистрационната табела на белия джип от същата марка модел GL, шофиран от съпругата му моделът Теди Велинова. "За него тези пари са един силикон", обясниха с чувство за хумор приятелите му.

Близо 400 потребители във Фейсбук са харесали нестандартния номер на суперспортното му возило. Хирургът е качил в социалните мрежи фотосесия с поръчковия Мерцедес, пред който позира неговия брат близнак Невен Енчев -също пластичен хирург.

"Каква легенда си, Енчев. Във Вашингтон постоянно ме питат за тоя доктор 90-60-90, ама им казвам само в България има такова чудо", е коментирал под снимката преподавателят в САЩ д-р Йонко Мермерски.

Проверка на Телеграф потвърди, че за 6-цифрен номер по избор таксата, която се плаща в КАТ, е 7000 лв. Проучване на вестника показа, че след поскъпването на номерата по избор с промяна в тарифа номер 4 преди месец щастливите табели залежават.

Причината е, че цената се вдигна от 30 на 300 лв. Сега например, ако шофьор иска да изпише годината си на раждане на табелите или годината на любимия си отбор, трябва да се бръкне с 300 лв. Същото е и положението с огледалните номера от типа 5560. В същото време номера като тези на мерцедесите на д-р Енчев продължават да се харчат като топъл хляб.

Всеки ден поне по един баровец пръска 7000 лв. за такава табела, като има дни, в които държавата прибира между 20 и 50 хиляди лева само от подобни шофьори. 6 цифреният номер може да съдържа и само букви или само цифри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !