Трагична смърт на бизнесдама събрала отново Юксел и Бонка

04.07.2018 15:44 | Видян 3957 пъти

Трагична смърт на бизнесдама събрала отново Юксел и Бонка

След близо 10-годишна война, новинарят Юксел Кадриев и бившата му съпруга Бонка Георгиева най-сетне се помириха, твърди „Галерия“. Уви, причина за сдобряването им е внезапната смърт на последната изгора на водещия – Диана Янкова. Диана почина от рак на дебелото черво, а смъртта й шокира не само Юксел, но и цяла Варна. Янкова бе известна в морския град с голямото си сърце и божествена хубост. 52-годишната бизнесдама притежаваше империя от фирми за козметични услуги и бе основен двигател на конкурса „Мис Варна“.

На погребението дойдоха всички носителки на титлата през последните 13 години. Кадриев не дойде да си каже последно „Сбогом“ с Янкова. Юксел понесъл изключително тежко новината. С Диана се разделили още в края на миналата година. Двамата имаха дългогодишна връзка, като според запознати именно Янкова сложила край на отношенията им. Дали причината е тежкото й заболяване, не е ясно.

Когато Кадриев научил за смъртта й, изпаднал в депресия. Новинарят не си вдигал телефона и не искал да вижда никого. Притеснени, негови приятели се свързали с бившата му съпруга Бонка, която от години живее в Сърбия заедно с мъжа си Янош Ласло. Въпреки медийната война и съдебната битка, която водеха дълго време, Бонка изпитала състрадание към бившия си мъж. Заедно с дъщеря им Габриела веднага пристигнали в София, за да бъдат до Юксел и да му вдъхнат сили. „Като видя бившата си жена на вратата, не можа да повярва.

Толкова жлъч и помия си изляха един върху друг, но ето, че Бонка е успяла да му прости. Габи обаче беше тази, която го извади от депресията. Той много обича дъщеря си“, разказват колеги на Кадриев. Припомняме, че разводът на Юксел с Бонка стана достояние на цяла България, след като Георгиева го обвини в изневяра с мъж.

Оперната певица предостави в медиите снимков материал как новинарят се целува с друг. Студената война продължи години наред, като двамата взаимно си хвърляха обвинения в пресата. Потърпевша от целия този фарс стана дъщеря им Габриела, която бе между чука и наковалнята.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !