Гришо за Никол: Тя се приспособява към моя луд график

30.06.2018 09:22 | Видян 4814 пъти

Гришо за Никол: Тя се приспособява към моя луд график

Григор Димитров има връзка с поп звездата Никол Шерцингер вече близо три години. 27-годишният български талант в световния тенис рядко си позволява да коментира отношенията си със сексапилната 39-годишна певица, но го прави в новия брой на списание MR PORTER.

Снимките са дело на фотографа Арнолд Пьова, а стилният Григор носи дрехи и аксесоари на модните марки Bottega Veneta, Lanvin, Dunhill, Brioni, Тom Ford, Nike и др.

Гришо е откровен по отношение на предизвикателствата, които среща любовта му с брюнетката, най-вече покрай неговия забързан график. Спортистът признава, че да балансира кариерата си с любовния си живот не е лесно и разкрива, че Никол се справя по-добре в това отношение, като нагажда своите ангажименти според неговите.

Той казва: "Не ни е лесно. Графиците ни са много натоварени, но тя се опитва да идва на повечето места, където съм аз.” Животът на тенис звездите изисква от тях да пътуват непрекъснато за турнири от януари до ноември, като играчите имат само четири седмици почивка през годината.

Все пак Гришо споделя, че той си е избрал този луд начин на живот за това не иска и да се оплаква. Красивият тенисист и бившата звезда на групата Pussycat Doll се появиха за първи път заедно на турнир в Австралия в края на 2015 г.

Преди Димитров Никол имаше 7-годишна връзка с автомобилния състезател Люис Хамилтън, а Григор пък изживя 2-годишен романс с шампионката по тенис Мария Шарапова.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !