Мариана Попова стана булка

29.06.2018 10:17 | Видян 2301 пъти

Мариана Попова стана булка

В красива булчинска рокля Мариана Попова грейна и разбуни духовете в социалните мрежи, че вече е казала заветното „да“ на актьора Веселин Плачков.

Снимките на певицата в бяло се оказаха част от рекламна фотосесия за комплекса Дамасцена и козметика от рози, но звездната двойка е категорична, че ще се разходи до олтара и в личния живот.

„Не сме планирали нито къде, нито кога, но знаем, че ще се оженим“, разказа за Монитор Плачков. В момента на дневен ред е очакването на общия им наследник – дъщеричка, която ще проплаче през октомври.

Актьорът с поразително сини очи сподели още, че „Бебето си има всичко, само едно кошче му трябва“.

Мариана и Весо не подготвят бебешка стая, тъй като за тях раждането е като първия учебен ден - „последните дни се купува всичко“.

Междувременно изпълнителката на Аз съм любов все по-рядко излиза на сцената, защото бременността я изтощава. Звездата от Дякон Левски пък се е отдал на усърдна работа и репетиции в Бургаския театър.

Там той ще се разпише с участие в пиесата Да минеш под дъгата редом до своя приятел и колега Асен Лозанов, а премиерата е в края на август. Постановката е вдъхновена от Джуди Гарланд, а главната роля е поверена на певицата Тони Димитрова.

Припомняме, че Плачков зададе съдбоносния въпрос на Попова през март. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на годежния пръстен в профила си във Фейсбук.

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите й към кадъра.

Двамата вече възпитават по едно момиченце всеки. От предишния си брак актьорът има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена. Весо издаде още пред Монитор, че децата им също много се радват, че ще станат каки.

Познанството на чаровната брюнетка и Плачков датира от преди около две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !