Галена влезе в офиса на дявола

24.02.2009 11:00 | Видян 7547 пъти | Гласували 1

Галена влезе в офиса на дявола

Галена влезе в офиса на Дявола за снимките на най-новия си видеоклип към песента “Дяволът ме кара”. Песента носи силен хитов заряд, много настроение и е по музика на Калин Димитров и текст на Тина Денчева. В ролята на Сатаната се превъплъщава самата Галена, която поднася поредна провокация за зрителите на телевизия “Планета”, съобщават от planeta.tv.

Червено и черно са цветовете, които преобладават в демоничното видео, като Галена дори променя и цвета на косата си за снимките. В част от сцените атрактивната изпълнителка залага на огненочервена коса в съчетание с кожени дрехи. Демоничната визия на Галена се допълва и от присъствието на куче със страховити размери, от породата ротвайлер.

В новия видеоклип на певицата неин партньор е чаровникът Антонио, който вече е познат на зрителите на “Планета” ТВ. Антонио, който се е снимал за кориците на престижни модни списания, изпълнява главната мъжка роля във видеото на Ивана – “Пий едно”. За първи път Галена ще представи песента “Дяволът ме кара” на голяма сцена на Годишните музикални награди на “Планета”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът в Сан Ремо

Днес започва 71-ият фестивал на италианската песен...

Чуждестранна инвазия в MasterChef

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват...

Няма коментари към тази новина !

*}