Тайният креватен списък на Деси Банова

26.06.2018 18:00 | Видян 3884 пъти

Тайният креватен списък на Деси Банова

Съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“ и от 17 юни носи фамилията на бившия президент. Най-после сбъдна една от големите си мечти – да е булка на мъж от сой. Преди него обаче Банова е овършала не един или двама от светските среди.

Вестник Таблоид цитира само най-подбраните екземпляри, с които прясната булка е имала вземане-даване. Сред първите, поддали се на чара ѝ, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 г. зад кулисите на церемонията Футболист на годината, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае.

Деси бързо успява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Следва първа среща, първа целувка в тогавашния клуб Карамба до хотел България и двумесечна страстна връзка. Митко прекратява връзката им, след като научава от медиите, че Десито върти паралелна връзка с гръцки бизнесмен.

След гръка и Бербо тя минава и Крум Савов. Той неведнъж се е хвалил, че е тествал всички момичета от прогнозата за времето.

Култовият репортер Васил Иванов, натирен със скандал от Нова тв, също е част от дългия списък на Деси. Имали са афера в продължение на няколко месеца, когато той е бил от топ имената на разследващите журналисти. По онова време той е бил семеен, заради което я разкарва на по-късен етап.

Иванов имал и проблеми с алкохола, заради което Банова бързо се преориентирала към Камата. Ицо Стоичков я е возил в колата си и тя го признава, но твърди, че не са били гаджета. Но никой не ѝ вярва.

Имала е връзки, кратички, с няколко богаташа. През 2007 г. се укротява с Ивайло, който е бащата на дъщеря ѝ. Двамата не стигат до сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !