Наум Шопов показа тялото си от преди 3 години

24.06.2018 11:21 | Видян 2590 пъти

Наум Шопов показа тялото си от преди 3 години

Той публикува колаж, с който показва каква е разликата в тялото му преди 3 години и сега. И тогава добре сложеният младеж направо е изваял тялото си за този период от време.

Към днешна дата Наум е толкова стегнат и релефен, че можете да видите едва ли не всеки мускул на торса му.

"Да харесваш начина, по който изглеждаш е въпрос на избор. Аз тренирам от около 6 години. Периода между двете снимки е около 3 години, а основното, което се е променило е най-важният фактор - начинът ми на хранене. Не е срамно да се разхождате с кутии с домашно приготвена храна. 
 
Не е толкова трудно да намерите 40 минути, за да се раздвижите. Аз правя и двете неща всеки ден. Не ви казвам да се забиете във фитеса, просто бъдете активни всеки ден и мислете с какво се храните, защото не можеш да надтренираш лошата диета. Звучи доста по-сложно, от колкото всъщност е. Щом аз мога, значи можете и ви", пише бъдещият лекар с актьорска фамилия.

Наум и приятелката му Теа спортуват и се хранят изключително здравословно, пише dir.bg. Те нееднократно са споделяли, че си приготвят домашна храна без сол, избягват тестото и тренират усилено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !