Мария запозна щерката с поредния си любовник

22.06.2018 13:27 | Видян 2828 пъти

Мария запозна щерката с поредния си любовник

Мария предприе голяма крачка в живота си! Изпълнителката реши да запознае дъщеря си Марая с новото си гадже.

Това се случи преди няколко седмици, когато чалга певицата заведе щерка си в Англия. Именно на Албиона живее новият възлюбен на изпълнителката, който е българин и развива успешен бизнес на Острова.

Двамата с Мария са заедно от повече от четири месеца и чалгарката решава, че е време дъщеря ѝ да познава новата ѝ изгора. Гаджето на Отварачката направил всичко възможно, за да се хареса на щерката на приятелката си.

Той приготвил куп изненада за малката Марая, която останала очарована. Новият на певицата затрупал с подаръци щерката на гаджето си, които много се харесали на малкото момиче, издадоха близки до Отварачката пред България днес.

Марая харесала изключително много избраника на майка си и дори вече разпитвала кога ще го види отново. Мария през няколко дни кръстосва между България и Англия, за да може да е с гаджето си. Чалгарката и бизнесменът се запознават, докато Отварачката има участие в Лондон.

Бизнесменът, който е с няколко години по-голям от нея, хлътва до уши, щом вижда за пръв път сексапилното миньонче. Мария също леко залита по него и двамата си разменят номерата. Бизнесменът прави първата крачка и започва да я залива със съобщения.

След няколко седмици бизнесменът кани Мария в своето имение, което се намира близо до Лондон. И оттогава двамата са на крилете на любовта.

"До него се чувствам спокойна и уверена", признава Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !