Зловещо от вилата на Хю Хефнър: "Зайчетата" били държани пияни и дрогирани

22.06.2018 13:41 | Видян 1810 пъти

Зловещо от вилата на Хю Хефнър:

Обкръжен от многобройни хубавици всеки ден от сутрин до мрак, Хю Хефнър прекара голяма част от живота си в прословутата си вила със своите "зайчета", пишат американски медии.

Мина по-малко от година, откакто издателят почина на 92-годишна възраст, а вече "зайчетата" решиха да проговорят за мрачната страна на живота с него в документален филм, който се снима в момента.

"Някои девойки се престрашиха да разкажат лоши неща за него. Чувала съм, че много от девойките са били с него в малката стая. Там държеше момичета в тази стая, където трябваше да чакат своя ред за секс. За мой късмет успях да избегна това," казва навремешното "зайче" Карла Хоу.

Още след смъртта на Хефнър, за тъмните му страни първа проговори Холи Медисън, която живяла във вилата му седем години, пише БЛИЦ.

"Преструвах се, че животът ми е съвършен, но бях ужасно нещастна. Вики водеше множество жени в леглото му с единствената цел да не се налага тя да бъде с него," пише Холи в своята автобиография.

"За да преживея нощта с него, трябваше да бъда пияна и дрогирана. Не можех да го избегна и затова единствения начин беше това,", признава и Кандра, която напуснала вилата през 2009 г.

За филма, макар и документален, се търси актьор, който да изиграе Хю Хефнър. Говори се, че това ще бъде Джаред Лето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фенка на Криско открадна...

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати....

Гала пред фалит, продава къщата си

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала,...

Няма коментари към тази новина !

*}