Пенелопе Крус учи как Да обичаш Пабло

14.06.2018 17:17 | Видян 2078 пъти

Пенелопе Крус учи как Да обичаш Пабло

Любовта е сляпа, но когато се влюбиш в наркобарон, рано или късно виждаш грозната истина. Филмът Да обичаш Пабло ни показва точно това

Лентата има всичко необходимо, за да погъделичка любопитството на зрителя – реални факти, екшън, страст, страхотна актьорска игра и дори българска следа. Компанията B2Y Productions, част от филмовото студио Ню Бояна, е копродуцент на проекта, а режисурата и сценарият са поверени на Фернандо Леон де Араноа.

Сюжетът проследява любовната афера на колумбийския наркобарон Пабло Ескобар с тв водещата Вирхиния Валехо, представена през погледа на журналистката, в чиято рокля скача Крус.

Под мустака на един от най-знаменитите дилъри в историята доволно се подсмихва партньорът на 43-годишната красавица на екрана и в живота – Хавиер Бардем.

„Да се разберем така – ти ми казваш тайните си, а аз на теб – моите“ - с тези думи Ескобар окончателно печели доверието на любовницата си. Тя е привлечена както от харизмата му, така и от скъпите подаръци и благотворителните му каузи, като строеж на училища и болници.

След като наркобаронът обявява война на колумбийското правителство и предизвиква вълни от насилие, кариерата на Вирхиния е съсипана и тя започва да получава смъртни заплахи.

Спасение намира в това да си сътрудничи с американците в бясното преследване на опасния си възлюбен, с което си навлича яда му.

Черешката на тортата, поръсена с тонове хероин за 150 000 долара на килограм, е химията между Крус и Бардем. Те неведнъж са си партнирали на екран, но след 10-годишна връзка и две деца – това е първият им съвместен проект, а успехът е налице.

„В крайна сметка трябва да изиграеш човек, който е реален и е направил много злини, така че не искаш да го представяш готин, иконичен и бляскъв. Както други продукции показват. Просто искаш да покаже някаква справедливост за болката, която е създал. И затова исках да изиграя този герой, защото досега не съм го виждал в тази светлина“, заяви Бардем в интервю пред SBS.

Сценарият е адаптиран по мемоарите на Валехо - Да обичаш Пабло, да мразиш Ескобар, проследяващи аферата им, които излизат на бял свят през 2007 г. След успешния си дебют на фестивала в Кан и галапрожекцията на 22-рия София филм фест, от утре може да се види какво е Да обичаш Пабло и в кината.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Няма коментари към тази новина !