Стефания Колева със силикон

14.06.2018 16:51 | Видян 2405 пъти

Стефания Колева със силикон

След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45 години, но по нищо не ще да отстъпва на младите си колежки.

Сексапилната Корнелия от комедийния сериал Полицаите от края на града дава всичко от себе си, за да запази поне визуално своята младост и експериментира с всякакви процедури. От няколко месеца пък наблюдателни изтъкват, че актрисата сякаш е напомпала апетитно бюста си, с което съвсем е заприличала на плеймейтка.

Преобразяването на Колева може да изненадва по-възрастните ѝ почитатели, но далеч не е смайващо за близките ѝ. Актрисата винаги е била суетна кокона, която е готова да дава крупни суми за красотата си. Така преди година премина на хранителни режими на един от популярните у нас гладолечители – Георги Гайдурков. След тях актрисата свали доста килограми и извая тяло като на младо момиче.

Режимът я накарал да обърне внимание и на други части от тялото си и така Стефания изненадващо напомпа джуки като балони, макар винаги да е имала хубави и плътни устни. С времето обаче естествените им очертания започнали да се губят и се появили малки бръчки. Ужасена от факта, че може да изглежда по-възрастна, Колева се подложила на инжекции с хиалурон и така забавила визуално процеса на стареене.

С това обаче изглежда не са приключили подобренията на външността ѝ защото напоследък гръдта на актрисата хваща по-голям интерес, отколкото сочните ѝ устни. Наблюдатели веднага заключиха, че вероятно това се дължи на няколко кубика силикон, който Стефания е решила да добави към обиколката си. С това повдигнала бюста си и без съмнение придобила още по-женствен и привлекателен вид за пред камерите.

„Странно е когато една жена толкова много се промени по отношение на външността си. Това се дължи или на някакъв комплекс, или на нова любов”, нищят в артистичните среди у нас, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !